Feeder tur I Ollerup sø

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Christian og jeg valgte i dag at tage en feeder tur til Ollerup sø på fyn. Vi havde en skøn eftermiddag og vi valgte at stå og fiske sammen så vi kunne have en lille kamp om hvem der kunne få flest brasen. Fodret bestod af 1 kg Big fish , 1 kilo All Seasons og 1 kilo Stillwater surprise alle tre fra Browning . Agn var orm og majs . distance var 35 m og feeder str. 10 gram men måtte gå lidt op i 20 gram da der kom en hård vind vind .Efter 15 min var den første brasen klar ved mig og derefter fulgtes vi af sammen op til 6-6 , så kom der mere gang i mit fiskeri og Christian havde problemer med skaller og så stod der 12-7 til mig . Men så gik mit fiskeri i stå og nu var det Christian som kom op til 12-12 og derefter måtte jeg sige at jeg fik rigtigt godt gang i den og endte med 26 stk og 16 stk Christian . En dejlig eftermiddag og vi havde 53,300 kg i nettet .

1 svar
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  I er super seje 😉 flot fangst .
  Det må være det man kalder kvalitets tid med sit barn.
  Det er ikke særlig moderne , men jeg tror det er det rigtige 🙂
  Forsæt den gode stil.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.