Flotte guldfisk fra forskellige søer !!

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14

Et par besøg ved forskellige vande som alle indeholder lidt guldfisk, som jeg nok skal skåne jer for her, vil jeg nøjedes med kun at skrive lidt om min sidste lille tur, hvor jeg ankom til søen kl. 18,30 og fandt en rimelig plads hvor der ikke var for mange planter at slås med, pakkede min 11meter Tap ud og fik fodret/cuppet med lidt majs, pellets og maddikker ud på den meget snævere plads.

15 minutters tid senere gik flådet under og der sad nu en fin suder i den anden ende, kort tid efter fik jeg også en fornuftig karusse i posen, derefter gik fiskeriet lidt ned i kadence, men fik dog kickstartet det langsomt op igen, samtidig med at solen begyndte at gå ned bag træerne over i skoven og det fik ellers sat skub i fiskeriet igen og den sidste time rev jeg 5 fine sudere, 12 små karusser samt 6 meget forskellige og flotte guldfisk.

Mvh. Allan – Team Browning DK
www.allans-medeside.dk

Fortsat go` sommer derude:-D

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.