Bellinge Junior på træning tur med top vægte

I dag valgte Bellinge Mede Klub at have en træning tur med vores junior . Det bliver nok ikke lige en tur de glemmer sådan lige …… . 2 pr rekord i total vægt og tæt på en DK rekord i flire også . Vi var taget til Vamdrup sø
for at træne og da vores træner Jacob Øskov havde valgt en fri dag så tog jeg over . Der skulle fiskes pole , Match og bundmede og det lykkes at få fisk på det hele i dag . Rasmus Fulgsang var manden som efter 1,5 time trak de store brasen op til lige omkring de 2 kg og endte med en flot vægt på 48,750 kg , efter fuldt af Christian Møller på 27,220 kg , Joakim Maretti på 20,120 kg og Mikkel Fuglsang med 17,480 kg . alle 4 var meget trilfreds med dagen . og så bød dagen også på en flire på 1,365 kg til Christian som var mega tæt på den danske rekord .

6 replies
  1. Søren
    Søren says:

    Jeg tror faktisk kun man kan sidde i Kims have og fiske hvor der måske er 3 gange dybere end resten af søen. Søen er MEGET lav i resten af søen. Man kan endda se siv stikke op af vandet langt ude i søen til tider. Ved folk har fisket andre steder i søen hvor den max er 40 cm dyb!!

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.