Bellinge Junior på træning tur med top vægte

I dag valgte Bellinge Mede Klub at have en træning tur med vores junior . Det bliver nok ikke lige en tur de glemmer sådan lige …… . 2 pr rekord i total vægt og tæt på en DK rekord i flire også . Vi var taget til Vamdrup sø
for at træne og da vores træner Jacob Øskov havde valgt en fri dag så tog jeg over . Der skulle fiskes pole , Match og bundmede og det lykkes at få fisk på det hele i dag . Rasmus Fulgsang var manden som efter 1,5 time trak de store brasen op til lige omkring de 2 kg og endte med en flot vægt på 48,750 kg , efter fuldt af Christian Møller på 27,220 kg , Joakim Maretti på 20,120 kg og Mikkel Fuglsang med 17,480 kg . alle 4 var meget trilfreds med dagen . og så bød dagen også på en flire på 1,365 kg til Christian som var mega tæt på den danske rekord .

6 replies
  1. Søren
    Søren says:

    Jeg tror faktisk kun man kan sidde i Kims have og fiske hvor der måske er 3 gange dybere end resten af søen. Søen er MEGET lav i resten af søen. Man kan endda se siv stikke op af vandet langt ude i søen til tider. Ved folk har fisket andre steder i søen hvor den max er 40 cm dyb!!

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar