LU søndag i Næstved kanal.

Næstved kanal verdens bedste lorte vand 😉
Næstved kanal har leveret meget blandet fiskeri, og har været meget udskældt .
Specielt af mig… Undskyld Næstved kanal.
Der er fisk , man skal bare ….. Være heldig , lige som mig i dag 😉
Film fra dagens fiskeri.

3 replies
 1. John E.
  John E. says:

  for en uge siden fiskede vi 300m længere ude mod havet, og der var ikke kommet så lave temperaturer endnu
  derudover var Sorø stævnet lagt så vi fiskede fra lavvande til højvande, og denne gang var det omvendt, selvom vinden havde udjævnet tidevandet en del.
  Men der ER sket et eller andet med selve vandet dernede siden de lavede det nye bolværk, skrænten er slet ikke så stejl mere som den var i sin tid. før i tiden ville man med top7 nå 6m vand ved at sidde på bredden som var 2-3m længere inde end der hvor kanten er nu, har man top4 dybt på en top 6 selvom man sidder længere ude., det eneste vi manglede i dag var hagl&sne, og helt sikkert også et læskur med ovn. det er faktisk første gang jeg er gået af kassen før tid nogensinde, mine ben rystede helt ukontollabelt af kulde

 2. bennymus
  bennymus says:

  Næstved kanal…Tak til arrangører for et fint stævne hvor kun det fine vejr manglede… Det blev et stævne hvor alle nød godt af mit ” gå væk brasen foder…smiler” Jeg syntes kanalen er ekstrem velegnet til en landshold udtagelse..Ikke pga af de mange fisk der var denne gang, men mere fordi den repræsentere nogle af de forhold som man efter sigende kan komme ud for internationalt…Resultaterne viser også at det er de bedste fiskere der slipper bedst igennem 2 dage i kanalen…Og det er vel det vi ønsker til LU stævne…Jeg mener at mine chancer stiger betydeligt havde vil fisket i Lammefjorden. . At fiske på 70 cm vand med flad bund er nu lettere end på 4 meter med skrående bund.. Jeg håber LU vender tilbage til kanalen til næste år…Til sidst et lille spørgsmål…hvordan vælger feks England deres landshold

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.