Supertur til Gyrstinge Sø.

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Denne weekend blev brugt med feeder-stængerne i Gyrstinge sø. Vi fiskede i søens vestlige ende, hvor der er blevet et godt stræk efter vandstanden er sænket i søen. 5 fiskere lørdag, og 7 fiskere søndag. Vinden var væk fra vores fiskeområde, og vi frygtede at der ville blive få fisk, men vi blev positivt overrasket. Lørdag fiskede vi 6 timer og søndag 5 timer. Lørdag fik vi langt de fleste fisk på feeder 45-50 meter ude, og søndag aftalte vi at fiske på 40 meter. Fiskene er i flot kondition i søen, og mange af brasenerne omkring 2 kg. 5 vægte mellem 42-54 kg, og Christian Møller med ny flot personlig rekord på 28 kg – fanget med feeder på 40 meters afstand – det er squ ret sejt Christian!

4 replies
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Fantastisk fiskeri de fynske stjerner har haft på Sjælland , fedt 😉
  Fedt at se og høre om , lyder som nået det skal prøves.
  Flot fisket …
  Og stort tillykke til Christian 😉

 2. superadmin
  superadmin says:

  Super fiskeri, ikke ulig det som vi tidligere har set til bl.a. DM.

  Er der nogen speciel grund til at man skal ud på 40m for at få fiskene? Der er vel ikke endnu en gammel søbred ude i vandet?

 3. John E.
  John E. says:

  nej der er ikke endnu en gammel søbred, den første gang vi var der fik jesper både brasen og skaller inde på 7m pole på ca 1,2m vand indtil jeg fik ordentligt gang i feeder fiskeriet. (jeg blev nødt til at rykke min fodring tættere på land pga vinden)
  det hele er meget vindafhængigt, hvis vinden står lige ind eller fra siden grumser vandet op ´lynhurtigt og fiskene kommer tættere på, mens hvis det klarer op skal man længere ud.
  bunden er bare 5m fra land meget blød, mens den længere inde bliver hårdere og hårdere

  lidt om foder dernede:
  det lyder måske helt vildt men de gang jeg har været der har jeg holdt min til F.I.P.S.ed feeder foder skemaet, og jeg har endnu ikke fået brugt mit foder eller min agn op, selvom jeg også har experimenteret med at daske det ud, den første gang vi fiskede dernede brugte jeg ca lidt over 1/2 delen (og der var jeg som sagt nødt til at rykke min fodring ind) alt i alt brugte jeg 1L maggots / 2ds majs og ca 6-7L foder til fangsten af 65kg fisk. jesper brugte en del mere end mig da han jo fiskede pole fra start.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.