Skælkarpe med TYRENAKKE !!

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Besluttede mig denne dag for en eftermiddag / aftentur efter suder & karper i et dejligt jysk vand, og valgte matchstang og et Drennan flåd og majs på 10`er krogen, efter de første par suder døde fiskeriet noget hen, og kastede på ny mit flåd ud og satte mig godt til rette i min stol, men pludselig begyndte mit flåd at vandre skrådt til højre og jeg gav et resolut modhug og kunne med det samme mærke at det var en god fisk som havde taget agnen, den tog et par pæne udløb og kunne med det samme konstatere at der ikke var tale om en suder denne gang.

Efter en fed fight med den lette match, og max pres for at undgå de mange snags ved egen bred, kunne jeg ca. 10 minutter senere nette en sund, smuk og højrygget skabning, nogle hurtige billeder i kassen og fisken kom stille og roligt tilbage i sit rette element.

Mvh. www.allans-medeside.dk

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.