Afrunding af Søndags Cuppen 2014

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11

I år var så som sagt det første år med Casper Kærgaard og undertegnedes stævneprojekt “Søndags Cuppen”. Vi havde som udgangspunkt for vores 12 stævner, at der helst skulle være lidt for alle, således at vi kunne trække alle med ud. Det var med andre ord et stævne for alle, og ikke blot konkurrencefiskeren, på trods af deltagergebyret. Ud over at det var tænkt som en chance for at alle kunne være med, så havde vi også i baghovedet at netop dette ville være med til at gøre alle deltagende til bedre fiskere. Det lyder måske en smule som noget man kunne sige sig selv, men det var altså ment som et miljø for os alle , hvor det er normalt at dele ud af sine tanker omkring fiskeriet og få noget retur. Dette er ikke kun til gavn for juniorer, men også seniorer, der alt andet lige får en dag med mere udfordring end, hvis man sidder alene ved søen.

Netop dette er egentlig fint blevet indfriet her i sæsonen 2014, og vi føler at vi sammenlagt allerede på nuværende tidspunkt har fået oprettet et fornuftigt miljø omkring deltagelsen i Søndags Cuppen. Det har primært været vande på Fyn, men vi tænkte egentlig også at det var her vores mulige deltagere skulle findes. Det har faktisk ikke nødvendigvis været tilfældet, og vi er meget glade for, at der er mødt folk op fra nær og fjern.

Fiskeriet i år har været ganske fornuftigt, og vi føler egentlig, at vi har fået blandet posen med vande godt, selvom der har været et par gengangere. Vi har i alle fald prioriteret det at kunne sidde mange samlet og med et nogenlunde ens fiskeri fremfor enkelte gode vande med få standpladser. Igen fordi vi mener at der skal være mulighed for at flest muligt deltager på lige vilkår. Det giver et godt konkurrencemiljø. Denne tanke om nogle gode vande til konkurrence er dog også blevet fint blandet med et socialt element, der kulminerede i vores afslutning efter afdelingen her for nyligt i pinsesøen, hvor vi havde lånt Jespers privat til en lille festmiddag. Undervejs i Cuppen havde vi også et par morgenmadsindslag, som også underbyggede den gode stemning og gjorde stævnet knap så formelt.

Det er vores plan at fortsætte ufortrødent i 2015, og vi har efter de erfaringer, vi har gjort os i 2014 flere ting på tegnebrættet såsom nye vande og en mindre strukturændring af stævnet.

Vi vil sige tak til alle de deltagende først og fremmest, men også rigtig mange gange tak til vores sponsorer

Kokkekompagniet
Matchcraft
Eco-fishing
Sports Dress
Ækvator Sport
Pörksen Angelsport

Uden disse, var stævnet ikke muligt.

Tak for en god sæson, nyd lidt blandede billeder fra årets Cuppen, og vi ses til Søndags Cuppen 2015

Mojn

/Morten og Casper

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.