Skæl- og Koikarpe på menuen denne dag !!

    NY
  • 0
  • 1

Jeg ankom til søen denne sensommer dag klokken 16, hvor jeg valgte at placere mig i søens lækre og dybe ende med en max dybde på ca 1,2 meter, jeg pakkede min take-A-part ud i 11 meters længde, tacklet op med Ø 0,18 hovedline, et 1 grams gennemløbs flåd og Ø 0,16 forfang monteret med en str.12 krog , som krogagn brugte jeg den altid sikre dåsemajs boostet op med klassikeren flødebanan og løsfodringen bestod udelukkende af majs og 50-50 Browning krill og Mussel mania pellets for at slippe for skallerne.

Efter 10 minutter havde jeg første hug fra en fin rudskalle på et par hundrede gram, den næste fisk skulle hurtigt vise sig at være aftenens største fisk, en MONSTER flot hvid spejl koikarpe – Weeeeeeee. Så allerede der kom TAP’en monteret op med elastik i Ø 1,2 mm på prøve og efter knap 1 times koncentreret fiskeri havde jeg skælkarper mellem 80-700 gram og 10 fine skaller.

Jeg havde samtidig fodret et hotspot op lige ude foran ved lidt snags tæt på hvor jeg sad der lige svarede til min top4 der ville jeg bruge al min energi i time 2-4, og der havde flere små hidsige karper heldigvis også samlet sig inklusiv min koikarpe nr 2 idag – En smuk sort / Hvid broget model – Bare funny at “pole fiske” banditterne på let grej.

Så efter lidt over 3 timers fiskeri havde der været 17 skælkarper og en 15 pæne skaller samt de 2 koikarper oppe og vende, valgt dog kun at tage billeder af de 2 koikarper denne dag.

Mvh. Allan – Team Browning DK
www.allans-medeside.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.