Winter League Vissenbjerg Skovsø

    NY
  • 0

Så fik vi afholdt endnu en afdeling af winter league, denne gang i Vissenbjerg Skovsø. På grund af frost i løbet af natten, lå der et pænt lag is på 3-4 mm på hele søen, men folk tog det pænt og var stadig friske på at fiske. De fleste fiskere brugte deres cupping kit til at banke hul i isen.

Fiskeriet startede klokken 10 og folk lagde forsigtigt ud, for at se hvor villige fiskene var på denne dag. Fiskene viste sig at være godt sultne og alle mand fangede godt med fisk. Vejret slog om fra frost, til at regne hele dagen, men alle fiskere trodsede kulden og fiskede alle 3 timer. Respekt til alle mand, det var sgu lidt fod koldt.

Plads 1: Allan L 1,11 kg
Plads 2: Rejn Boon 1,26 kg
Plads 3: Casper Kærgaard 4,35 kg
Plads 4: Kasper Kilde 2,25 kg
Plads 5: Simon Jensen 2,84 kg
Plads 6: Carlo Iversen 1,12 kg
Plads 7: Morten Gnalling 3,78 kg

Stort tillykke til Casper K for den rigtig flotte netfuld, og generalt en rigtig lækker dag med godt fiskeri, trods det dårlige vejr.

God Jul

Simon Jensen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.