Årets første fisketur

Har ikke fisket i 2 måndere – er i gang med stærre renovering af kælderen. Men i dag gik det ikke længere, jeg tog en kort tur til en af de små lokale søer hvor der plejer at være godt med fisk. Det blæste ret meget, så jeg nøjedes med 8 meter take-a-parte. 0,3 grams flåd og og en 16ér krog, og en lille stump orm som agn. Cuppede lidt Black Magic tilsat klippede orm. Der var hurtigt skaller inde over foderet. Kun afbrudt af en enkelt gedde der huggede en af skallerne på krogen – ellers jævnt skallefiskeri. 2½ time gav 3,4 kg småfisk fordelt på 171 skaller. Dejligt at komme igang igen – og Godt Nytår til alle.

2 replies
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Er du ved at lave fiske værksted i kælderen ? Eller er det børne værelser til dine små børn … Der nu er store og skal have mere plads 😉
  Flot fangst og som altid lækker læsning der gør at jeg nok snart selv må ud.

 2. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Hehe – arbejdet med at renovere kælderen har lidt med fiskeri at gøre. Et af rummene er netop blevet færdig – og det er selvfølgelig det nyrenoverede RUM TIL FISKEGREJ 🙂 juhuu. Så mangler jeg “kun” et større og 2 små rum der skal være færdige inden fiskesæsonen for alvor starter hmmm.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.