Vissenbjerg på en skøn søndag

Jeg havde plaget om at komme ud og fiske i næsten 2 måneder, og endelig faldt det i hak. Godt vejr, glade børn og ingen andre planer…

Jeg havde overvejet enten Vissenbjerg eller Randers Havn, men qua usikkerheden ved at køre til randers (alt-eller-intet), blev det til Vissenbjerg.

Dagen blev indledt i Simons Garage, hvor det blev til lidt efter-jul evaluering og overdragelse af en lille bøtte pinkies fra november.

Vel ankommet til P-pladsen opdagede jeg at jeg ikke var alene. Daniel og Mikkel havde taget plads på de første pladser, så jeg listede om på karpefiskernes favoritpladser, men det var nu også dem jeg havde udset mig fra starten.

I dagens anledning riggede jeg 2 topkits op, 0,4 og 0,8g, begge fisket på 9,5 meter TAP. Foderet var 1 kg supercup, men jeg brugte nu slet ikke så meget. Efter fiskeriet målte jeg op, og jeg havde ialt brugt 150 mL foder og 300 mL ler, og det var til 3 timers fiskeri…

Fiskeriet forløb fint, der var fisk hele tiden, og i perioder også en del skimmers.

Jeg tillidsindvejede ca. 3 kg fisk efter 3 timers fiskeri, et helt igennem glimrende resultat iflg. mig selv 😉

5 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.