Hyggetur til Stigs Sø

    NY
  • 0
  • 1

Det blev til en god start på efterårsferien med en lille tur til Stigs Sø, som skulle have været med både Victor og Ole Brasen, men grundet arbejde måtte Victor melde fra. Ole og jeg aftalte dog at mødes det til trods og få en dag ud af det. Vi havde på forhånd fået lov af Stig, selvfølgelig.

Vi mødtes kl. 9 og blev hurtigt enige om at græsplænen ved huset var en dårlig idé, så vi valgte i stedet at sætte os på pladserne bag ”engen”, hvor Kærgaard blandt andet i nyere tid har haft en skræmmende vægt. Vi er dog reelle mennesker, så vi valgte ikke at fiske over til de indbydende åkander ;)!

Ca. 10:45 var vi klar og jeg havde sat lidt fint op for at komme i vinterstemning med lette elastikker og små kroge. Det skulle dog vise sig at være en kæmpe fejl og jeg måtte skole lidt om midtvejs. Jeg nåede nemlig dårligt at dyppe en maddike før Ole kundgjorde at han havde de første 10 skaller!

Efter en lille time med skallefiskeri på henholdsvis tap og pole besluttede vi begge at prøve feederen. I synkron stil fanger vi begge hurtigt en brasen men derefter ingenting.

I løbet af dagen forsøge vi begge feederen men uden det store held.

Jeg beslutter mig for at satse lidt mere målrettet efter de større fisk på 13m tap og får efter lidt tid et par skimmers og såmænd også en suder!

Dagen sluttede for mig efter 4 timers fiskeri. Vil tro jeg havde omkring 4,5 kg eller deromkring. Ole fortsatte lidt længere og ender med over 200 skaller og 10 skimmers.

Fed start på efterårsferien!

 

/Morten

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.