Winter League i Veldbæk

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Så blev det igen tid til en omgang Winther league. Vi var 4 mand som alle var klar til at gi den gas i veldbæk. Det viste sig desværre at morgenmaden nok var dagens højdepunkt, efter 3 timers fiskeri kunne vi pakke sammen med nul fisk! Victorius Victor og rené havde vist begge et lille nap på feederen, Mads og jeg fiskede pole og TAP, vi mærkede ingen ting. Trods det var humøret stadig i top, og vi fik en masser frisk luft.

Puljen er nu på 400Kr

A1 Mads Lau                     0 Kg.

A2 René depont               0 Kg.

A3 Victor Brerre              0 Kg.

A4 Søren Lindegaard     0 Kg.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.