Store brasen på bundmede

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Har været forbi en større Jysk sø i august, for at se om der stadig var liv i søen som for år tilbage, Jeg ankom ud på aftenen og fik feederstangen rigget op og klipset op på 30 meter distancen, med der skete godt nok ikke ret meget fiskemæssigt altså ud over et voldsomt skybrud osv. Så ved 01,00 tiden krøb jeg i posen under parasollen,og stillede alarmen frem til 05,00, og håbede på at brasenerne havde fundet frem til mit dejlige foder.

Men der skete nu heller ikke særligt meget de første par timer, kun enkelt skaller og aborre bød sig til, men brasenerne lod vente på sig, men så fik jeg et ret voldsom hug og spidsen på bundmedestangen krøllede totalt sammen, og en stor fisk var nu kroget, en lidt arret men ok brasen på 3,4kg kom sikkert ind over netkanten, næste fisk var lidt større, en flot og helt perfekt brasen på 3,6kg, og turen var reddet !!

De efterfølgende 3 timer følger 10 mindre fisk alle mellem 1-2 kilo, men efterhånden som solen kom rigtig frem forsvandt fiskene desværre, foderet på denne tur var (BigFish, IM7, BlackMagic) fra Browning tilsat sort betonfarve, døde maddikker, klippet orm samt majs

Knæk og bræk derude !!

Mvh. www.allans-medeside.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.