Jels nedersø

    GAMMEL
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Efter en tur i Haderslev Dam igår hvor Tim trak det længste strå med 6-7 brasen, så valgte Wolf, Flemming, mark, Tim og jeg at ta en tur til jels nedersø. Der var lidt forskellige tanker omkring fiskeriet og distancerne. Flemming og jeg valgte samme taktik og distance og gik efter småfisk. Mark og Tim valgte at gå lidt længere ud i håb om en enkelt brasen imellem skallerne. Wolf gik 100% efter brasen. Der var hurtigt fisk på pladserne og i starten fulgtes vi godt ad men så fiskeriet at ændre sig lidt. Jeg valgte at blive på samme distance alle 4 timer men skiftede lidt mellem 50/70cm forfang og lidt forskellige feedere. Efter 1 time havde jeg 35 fisk og efter 4 timer havde jeg 189.

Vægtene endte på:

wolf ca 3kg

Flemming 5.16

mark 3.96

søren 7.56

Tim 4.06 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.