Lykkehjulet slår til igen

Fra pålidelige kilder (ham selv) ved vi at Mads “Lykkehjul” vandt påskekonkurrencen i Ålsbogaard p&t. Mads fiskede med powerdej og fangede en kildeørred på 3,5 kg (1. pladsen) og en regnbue på 2,8 kg (2. præmien).

Generelt er påsken gået med at gøre de fynske p&t-søer usikre, og Rikard har haft adskillige ture til de fynske p&t-søer. I Højrupgård lykkedes det ham at fange sin bag limit på 5 fisk, bestående af regnbuer på 5,5-4,8-3,6-2,0-2,0 kg. I ålsbogaard blev det til 9 fisk op til 2,8 kg (desværre ingen af de helt store banditter). Sammen med Mads og Jesper Eriksen blev det til totalt 11 regnbuer i et påfaldende fisketomt Fyns Fiskevand. Fangsten af en bækørred på omkring 400g blev der grint meget af, vi håber at det er en svipser fra ejerens side af, fisk i den størrelse hører hjemme i børnesøen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.