Landsholdsudtagelse, 1. afdeling

Her i Wekkenden d. 13-14 maj, blev første afdeling af Landsholdsudtagelsen afholdt. Det fandt sted i Gudenåen ved Randers. Der troppede 12 mand op til udtagelsen hvor af 2 var juniorer. Lidt ærgeligt at der ikke kommer flere til sådan et fint stævne. Fiskeriet var okay begge dage med vindervægte over de 10 kg. Den første dag var det Jacob Øskov (OSK) der fangede mest da han indvejede 18,480 kg, skarp forfulgt at Mark Holmboe (OSK) med 18,390. Tættere bliver det vist ikke. Tæt var det også om 3 pladsen, den fik Stig Thomsen (OSK) med en vægt på 15,840 kg, mens Peter Braasch (KOLDING) kom på 4 pladsen med 15,720 kg. Allan “Black” Nielsen fra (TEAM MILO) tog sig af 5 pladsen, mens jeg selv blev sidst. Anden dagen var der ikke helt lige så mange fisk som første dagen, Stig Thomsen nuppede 1 pladsen med en vægt på 10,220 kg efterfulgt af Jacob Øskov med 10,070 kg. 3 pladsen gik til Mark Holmboe med 9,250 kg efterfulgt af Bjarne Johansen med 4,020 kg. Alt i alt en rigtig hyggelig weekend, hvor vi fik hygget os på vandrehjemmet, med fællesspisning og lidt til halsen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.