Milo Harndrup Cup 2006

    NY
  • 0
  • 1

Så blev Milo Harndrup cup afholdt den 28/5. Der var deltagelse af 5 hold, hvilket svarede til 15 fiskere da vi i år havde valgt at lave det til 3 mands hold. Hvilket jeg synes var en god ide og højeste vægt blev også fanget i den nye sø. Fiskeriet i den nye sø var meget godt, det er primært fiskeri efter skaller men der blev også taget 2 suder. Skallerne ligger med en snit vægt på 100 gr. Mark Holmboe OSK vandt med 15,44 kg skaller og på anden pladsen kom Allan “Black” Nielsen med 13,97 kg.

I den lille grusgrav var fiskeriet meget svært med med få fisk men det var alligevel spændende da vægtene lå meget tæt. Torben “Tubboy” Nielsen vandt med 7,27 kg primært små brasner. Morten “Drennan” OSK blev nr 2 med 2,88 kg.

I den store sø var der flere fisk end i den lille. Der var nogen der fiskede skaller og andre efter brasen. Den største brasen på omkring 1 kg. Vinder i den store sø blev Carlo Iversen fra Grindsted med 12,5 kg brasner og på anden pladsen kom Jacob Øskov OSK med 7,03 kg skaller. Jakob havde en god fight på et tidspunkt men det var desværre en gedde.

Vinder af Milo Harndrup cup 2006 blev Mark Holmboe, Ole Knudsen og Jakob Øskov alle fra OSK. De havde 6 point i alt. På anden pladsen kom Allan Nielsen, Torben Nielsen og Claus Harboe fra TEAM MILO Vestfyn med 7 point. Tredje pladsen tog Torben Kay, Stig Thomsen og Jan med 10 point. Vinder individuelt blev Mark Holmboe med 15,44 kg.

Vi vil godt sige tak for den gode opbakning og håber folk kommer igen til næste år. Håber også at se et hold fra Grindsted igen næste år, det var kanon de tog turen herned.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.