KM Jensen Pool 2006

    NY
  • 0

Så blev der afholdt endnu en afdeling af klubmesterskabet og denne gang skulle der fiskes i Jensen Pool. Vejret havde været kanon godt hele dagen, men da vi skulle igang med at pakke ud begyndte der at komme nogle byger. Det var lidt ærgeligt, men det gik. Så gik vi igang med at fiske og der gik ikke lang tid før Simon havde den første karpe, første kast på Take-a-parten. Ellers skete der ikke så meget hos de andre men efter lidt tid fik Mads sin den første, Allan nuppede også en enkelt karpe som gav ham en okay placering. Men det stod hurtigt klar at vinderen skulle findes mellem Mads og Simon. Mads trak det længste strå med 5 karper som gav en vægt på 7,17 kg. Anden pladsen tog Simon med 4 karper og 5,70 kg. Tredje pladsen fik Allan med en enkelt karpe og en guldfisk, med en vægt på 1,17 kg. Tæt var det mellem Rikard og Claus. De fangede ingen karper men sad og dystede med guldfisk. Det var uhyggeligt tæt og vægten viste nøjagtigt det samme 0,67 kg. Sidste pladsen gik til Ron som havde trukket “Golden Peg” han fik 0,2 kg. Så nu er Golden Peg puljen oppe på 220 kr. Største fisk fik Mads med en karpe på 2,22 kg.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.