Aften / Morgentur

Så har jeg været ude at nyde det dejlige sommer vejr med en tur til Harndrup grusgrav. Jeg valgte at sætte mig i den store sø, Der sad desværre en ude på spidsen som ellers plejer at være en super plads til brasner. I stedet for satte jeg mig på modsatte side på den skrænt længst op mod det lave. Jeg havde besluttet mig for at fiske lidt 5 og 6 meter pole samt lidt match. Jeg gik i gang omkring klokken 20 med at fiske og der gik ikke lang tid for de første brasner var på pladsen. Fiskeriet fortsatte jævnt hele aften. Jeg stoppede omkring klokken 23.30.

Da klokken var 04.30 var jeg klar igen efter lidt søvn, efter at have fodret lidt op igen, begyndte brasnerne at komme ind igen. Brasnerne var generalt lidt større om morgenen, jeg fik omkring 6-7 brasner der var over kiloet. Største fisk var 1,5 kg. En rigtig god fisk i harndrup og den kæmper okay på 5 meter pole. Omkring klokken 08.30 stoppede jeg med at fiske og begyndte at veje ind og der viste sig at være en god sæk brasner på 31 kg i alt fordelt på omkring 60 brasner tror jeg.

Jeg havde en rigtig god tur med godt fiskeri synes jeg, eneste minus var måske lige at kameraet havde skidt på linsen, så det er noget sløret billedet, men man kan lige fornemme fiskene.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.