FM Dallund 2006

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Så blev der afholdt anden afdeling af Fynsmesterskabet, dette skulle denne gang holdes i Dallund sø som normalt er en lukket sø som man ikke må fiske i. I år havde vi valgt at lave 2 sektioner så der var en sektion på slots siden og en på skovsiden. Fiskeriet skulle vise sig at være rigtigt godt med en masse store brasen på omkring 3 kg i snit tror jeg. Skov sektion blev vundet af Peter Hansen fra Team Browning med 68,45 kg. Nummer 2 blev Michael Jørgensen fra Team Browning med 61,76 kg. Nummer 3 blev Torben “Tub” Nielsen fra Team Milo Vestfyn med 59,43 kg. Fiskeriet var super godt på skov siden og der var brasen til de fleste.Snit vægten for senior på skov siden var 46,1 kg

Store brasner var der også i den anden sektion som var på slots siden. Vinderen blev Martin Møller fra OSK med 37,92 kg. Nummer 2 blev Jacob Øskov fra OSK med 29,84 og nummer 3 blev Stig Thomsen fra OSK med 24,42 kg. Snitvægten for senior i slots sektionen var 18,945 kg.

Vinder hos senioer begynderne blev Jesper med 16,25 kg, nummer 2 blev Nis med 10,83 kg samt nummer 3 blev Karina med 7,14.

Resultatsliste ligger under menuen resultater og tjeck under stillinger for at se hvordan du ligger i årets Fynsmesterskab..

Bedste Vestfyn mand blev Torben “Tub” Nielsen med 59,43 kg, så kan vi vist godt sige tillykke med klubbens pokal for højeste vægt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.