Pole guf i Jysk sø

Efter at have kommet os over turen til Rønninge, valgte mig og Allan at tage en tur til en stor jysk sø for at fange lidt brasner. Efter at have placeret os ved søen begyndte vi at fiske, vi havde aftalt at fiske 7 m pole og bundmede. Vi fik fodret op og der gik ikke længe inden der var fisk på pladserne. Først lidt skaller, men så begyndte Allan at fange nogle brasner på pole og lige pludselig havde han en rigtig god fisk på og det viste sig at være en suder. Det var lidt et chok, det havde vi aldrig fanget der før, så det var bare positivt. Lidt efter begyndte jeg også at fange brasner, jeg fik faktisk et par gode brasner på 2,6 og 2,7 kg. På bundmeden var der ikke meget liv, Allan var den eneste der fangede noget på bundmede og det var en god brasen på 2 kg. Vi fulgtes meget godt ad i løbet af dagen men jeg havde dog lidt bedre perioder end Allan og jeg kunne veje 40,5 kg ind, det var en blanding af skaller og brasner. Allan havde 26,9 kg fordelt på 2 suder mellem 1,5 – 1,8 kg og brasner og skaller. Alt i alt en rigtig god tur i det varme sommer vejr.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.