KM Vissenbjerg Skovsø 2006

    NY
  • 0

Så har vi afholdt det første klubmesterskab efter en vel overstået sommerferie. Denne gang skulle vi fiske i Vissenbjerg skovsø, der var deltagelse af 5 fisker denne aften. Vi startede med at fiske klokken 18 og der var som sædvanligt rigtigt mange skaller hvis størrelse var omkring 20 gr. Jeg fik godt gang i skallerne fra starten af og Claus fulgte godt med. Vi fiskede begge 4 meter pole. Ron sad længere til venstre og han fiskede noget match efter brasner og suder, men de var svære at få til at bide. Torben og Mads sad ved siden af hinanden helt nede til venstre og Torben kørte rigtigt godt med skaller på pole, hvor Mads der i mod prøvede at fiske match efter brasner. Mads fortalte efter stævnet at det havde boblet helt vildt ude i hans match foder, men det lykkes ham kun at overliste en skimmer. Mads mistede et par andre gode fisk. Torben havde også kontakt med en god fisk men mistede også sin. Jeg havde ikke kontakt med nogle gode fisk men det lykkedes mig at vinde 4,89 kg skaller. Torben fulgte efter med 3,65 kg. Claus tog 3 pladsen med 3,08 kg. Mads fangede 2,72 kg og Ron med 1 kg. Alle fiskere deltog i Golden Peg så puljen er oppe på 500 kr. Mads trak Golden peg men da Mads ikke vandt går puljen videre til næste stævne.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.