DM 2006 Lammefjordskanalerne

    NY
  • 0
  • 1

Så blev årets danmarksmesterskab afholdt og denne gang var det på Sjælland det foregik. Stedet var Lammefjords kanalen ved Holbæk. Der var deltagelse af 10 hold fra hele landet så der var lagt op til en spændende weekend. Vi startede lørdag morgen med lidt info og lodtrækningen. Vi fik desværre ikke den bedste lodtrækning men vi måtte bare klø på. Jeg skulle sidde på A10 en kant plads, desværre lige op mod B-sektionen. Vi gik i gang med at fiske klokken 12 og alle mand fangede fisk fra starten, det var mest skaller og enkelt skimmers. Jeg kom ikke så godt i gang for jeg fik ikke rigtigt gang i skaller, og jeg kunne se at de andre fangede flere skaller. Men efter en time fik jeg en god brasen på 800 gr og den hjalp lidt på humøret, nu ville jeg bare satse på at få de skaller der var og så håbe på et par brasner mere. Jeg fik 2 gode brasner mere og så var det bare håbe på at det rækkede til en okay placering.

Vi sluttede klokken 16 med fiskeriet og så begyndte indvejningen de fleste vægte lå omkring 5-6 kg mens den højeste vægt var Peter Hansen Team Browning med 15 kg skaller og nr 2 Peter Larsen Happy Team med 8 kg. Så kom turen til mig og jeg var meget spændt på hvor meget jeg havde. Vægten viste 7 kg så det rækkede til en 3 plads og det var jeg godt tilfreds med. Allan sad i B-sektionen og fiskeriet i den lignede meget det fra min sektion og Allan hev også en 3 plads hjem fra B3. B-sektionen blev vundet af Peter Jensen Team Browning. Så var det bare at vente på hvordan Claus og Torben havde klaret det i de 2 andre sektioner. Torben havde fået en 4 plads fra C4 og Claus en 9 plads fra D3. Fiskeriet var noget sværere end A og B. Der var ikke ligeså mange skaller og brasner. Vi lå nummer 4 for hold efter dagens fiskeri, og det var vi tilfredse med. Lørdag aften brugte vi på at få en pizza og nogle pilsner i vores camping hytte.

Så blev det søndag og vi var alle opsatte på at gøre det bedre end i går. Dagen startede ellers med rimeligt vejr men da fiskeriet begyndte startede regnen lige så. Jeg skulle sidde på C9 og da vi startede begyndte alle mand at fange fisk. Det var både skaller og brasner op til kiloet. Jeg startede lidt sløvt men fik dog fanget lidt skaller og efter en time fik jeg første brasen på omkring 800 gr. Jeg følte dog at jeg var bagud i forhold til de andre men måtte jo bare klø på. Jeg fik lidt flere brasner de følgende timer og den sidste time fik jeg endeligt rimeligt gang i den og fik 7 brasner. Så var det bare at vente på indvejningen og se hvor langt det rækkede. Jeg havde omkring 11 kg som rækkede til en 6 plads. Allan som havde siddet på D3 og fik en 7 plads. Torben og Claus tog begge en 5 plads i deres sektioner. Så det var ikke gået så godt for os alle og vi måtte tage til takke med en 7 plads for hold.

Danmarks mestre blev Team Browning med 15 point efterfulgt af OSK 1 og Kolding 2 på 3 pladsen. Individuelt tog Team Browning sig af de tre første pladser. Nr 1 Peter Hansen med 2 point, nr 2 Peter Jensen med 2 point og nr 3 Michael Jørgensen med 3 point. Der var alligevel en vestfyn mand der fik en medalje, idet at Mads Pedersen stillede op for Team Browning, der manglede en mand. Der var penge præmier til de 3 bedste hold, samt grej præmier til de tre bedste individuelle sponsoret af Matchcraft ved Peter Braasch, Fyns medesalg ved Stig Thomsen og Danbait ved Niels Larsen. Der er tilføjet billeder fra DM i menuen billeder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.