Søndag i solen

Jeg benyttede det flotte forårsvejr til at lufte en flådtype der endnu ikke er specielt udbredt, nemlig Cralusso Surf.

Stedet var Rands Å ved Fredericia, og selve fiskeriet gik fint, selvom fiskene ikke var hjemme. Den megen regn i foråret betød en høj og grumset vandstand, så måske står fiskene andre steder i øjeblikket. Efter et par timers fiskeri, både med Surf’en og med alm. matchfiskeri, pakkede jeg sammen, en nulbon rigere.

Hvis man kan klare “Moonlight Shadow” i panfløjte-versionen og ellers er ligeglad med at kommentarerne er på ungarsk, så ligger der en glimrende video på Youtube der viser fordelene ved Cralusso Surf >> http://www.youtube.com/watch?v=GagEHq0roV4

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.