Forårstur i Gudenåen

    NY
  • 0
  • 1

Så har mig og Rikard været en tur i det jyske for at træne lidt Takeapart. Vi havde valgt at tage en tur i Gudenåen ved Randers. Vi fik pakket takeaparten ud og var klar til at starte. Fiskeriet startede rimeligt sløvt, jeg pakkede en bundmede ud fordi det gik så sløvt. Det viste sig at være en god ide, da jeg fik en brasen på 2,5 kg. Efter der begyndte Rikard at fange godt inde på takeaparten og så gik jeg også der ind og nu var der også skaller inde på min plads. Vi fik flere gode skaller, Rikard fik den største, en rudskalle på 1,1kg. Ialt fangede jeg 15 kg og Rikard 9,2 kg. Her er en lille video fra turen. http://www.youtube.com/watch?v=HqyrD9rsaR0

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.