KM Ejby Mose

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Så er årets første klubmesterskab afviklet, et 3-timers aftenstævne i Ejby Mose

Vi fortsatte sidste års store succes, “Golden Peg”, og alle 7 mand smed en 20’er i dåsen, så vi havde 140 kr at dyste om. Dagens golden peg blev udtrukket til at være plads 6, og den efterfølgende lodtrækning om pladserne gav Simon endnu en gylden mulighed for at skrabe puljen (som han gjorde 2 gange i 2006).

Pladserne 1-7 var bemandet således: Claus på 1’eren, derefter Brian, Torben, Rikard, Allan, Simon og endelig Jesper Moltrup.

Stævnet var tvungen 4 og 6m pole, og da Rikard havde bundet sit sidste tackel færdig var vi klar til at starte.

Det skulle hurtigt vise sig at være vanskeligt fiskeri, kun Claus og Moltrup på kanterne fik fisk i starten, og vi skulle en god time ind i stævnet førend alle mand havde fisk. Som stævnet skred frem var det dog klart kanterne der kørte bedst, med Simon og Allan i en forsigtig outsider-rolle, da de fik klart flere fisk end Rikard, Torben og Brian. Brian startede noget forsigtigt, til gengæld tog han revance den sidste 1½ time, og fik en del skaller i god kaliber. Det var dog ikke nok til at blande sig i topstriden, for Jesper Moltrup trak sig sejrrigt ud, efter at have fanget godt på den øverste kant. Resultatet af stævnet ses herunder
Plads Navn Vægt Point
1 Claus 3,38 85,71
2 Brian 0,80 28,57
3 Torben 0,30 14,29
4 Rikard 0,97 42,86
5 Allan 1,81 57,14
6 (GP)
Simon 2,24 71,43
7 Jesper 4,66 100

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.