Harndrup Milo-Cup 2007

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Harndrup Milo Cup blev afholdt i dag den 28 maj. Fiskeriet skulle foregå i de 3 grusgrave som det plejer. Vi startede med lodtrækning klokken 8 og så var det ellers bare ud på pladserne og pakke ud. Vi startede fiskeriet klokken 10 og jeg sad i Ole Juhl´s grusgraven som plejer at kaste nogle gode vægte fra sig, men fiskeriet var ikke så godt som det plejer at være. Men der var da gode skaller på omkring 100 gr, men også flere mindre fisk end der plejer at være, så det var svært at holde gang i fiskeriet i 4 timer, for fiskene var der meget i perioder. Der blev også taget et par suder i dag, jeg tog den ene af dem efter en time og den vejede omkring 1 kg, Mark fangede også en suder som var omkring 600 gr. Allan fangede også en god fisk, men det var en gedde på 2 kg som desværre for ham ikke tæller med. Klokken 14 stoppede stævnet og så skulle der vejes ind, og det skulle vise sig at blive en meget tæt affære mellem 1 og 2. Vi startede med at veje Allan´s fisk ind og vægten viste 5,98 kg og så var det min tur og jeg vejede 5,94 kg ind, så Allan slår mig med sølle 40 gr, så det må vi sige det var tæt. Nummer 3 bliver Torben Kay med 4,4 kg.

Så var turen kommet til den lille sø, som skullle vise sig ikke have meget med fiskeri at gøre, idet at der var noget galt i hele søen. Grunden vides ikke, men der blev snakket lidt om at søen måske er ved at lave en bundvending, som afgiver en masse gasser fra bunden. Det gjorde at alle fiskene stod i overfladen og snappede efter vejret og havde ikke lyst til at spise. Lidt blev der dog fanget, Ole Knudsen havde 1 skalle og Jan Hansen havde 2 skaller og det var det. 3 mand med tomt keepnet, det må have været en meget lang dag for de kære fiskere.

I den store sø var der heldigvis flere fisk at arbejde med, selvom der ikke blev fanget mange skimmers som der normalt fanges mange af i søen. Så det var primært skaller der blev fanget, bedst gik det for Jacob Øskov som sad ude på spidsen han indvejede 9,110 kg. Nummer 2 blev Brian Juul med 5,050 kg på den plads der var seedet lavest i søen, så det var godt gået. Nummer 3 blev den eneste jyske fisker i det at Kim Thomsen fra Grindsted kunne indveje 4,100 kg. Med disse resultater kunne vi hylde Jacob Øskov som individuel vinder af Harndrup Milo Cup 2007. For hold var Jacob også på det vindende hold, hvor han fiskede sammen med Ole Knudsen og Mark Holmboe. Vi vil gerne sige tak for den gode opbakning og så må vi se hvad der skal ske næste år, der snakkes om at droppe den lille sø pga af det dårlige fiskeri, men lad os lige se hvad der sker med søen de kommende måneder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.