KM Odense Å

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Så fik vi afholdt det sidste aften klubmesterskab inden sommerferien, dagens klubmesterskab var henlagt til Odense Å ved OB´s baner. Det var i dag kun tilladt at fiske Take-a-part og bundmede. Efter endt lodtrækning var det Brian der havde trukket Golden Peg som i dag var nået op på 620kr. Fiskeriet startede stille og roligt med lidt skaller, der var ikke så mange fisk. Efter et stykke tid fangede Allan en rimte på 940 gr, så han trak lidt fra. De andre havde også fanget skimmers, så det var rigtigt spændende. Efter en times fiskeri fik jeg en rigtigt god rimte på 1,51 kg og så var jeg med igen. Mit fiskeri døde herefter og det samme gjorde Allan´s, så vi pillede næse resten af tiden. Claus lå rigtigt godt til med nogle pæne skimmers.

Torben lavede et fint comeback det sidste kvarter, med en rimte og 2 skimmers. Så han vandt samlet med ialt 5,33 kg.

Plads Navn Vægt
6 Torben 5,33
4 Claus 4,82
1 Simon 2,85
2 Allan 2,48
5 Jesper 1,95
3 (GP) Brian 1,84

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.