EM-update søndag

Vi fortsætter hvor vi slap lørdag aften, nemlig ved aftensmaden.

Vi mente i første omgang at det var lidt dyrt at bo på det officielle hotel, men der var jo helpension med, hvilket vi fik prøvet lørdag aften. En fin 5-retters menu inkl. drikkevarer blev det til, og selvom vi spiste godt til kunne vi ikke spise op. Vi fik bl.a. pizza, Carbonara, kotellet, salat og dessert, virkelig virkelig godt. Italiernerne undrede sig over at vi ville spise så tidligt, allerede kl. 19.30, men det må de jo om 🙂

Morgenmaden var ligesågod, croissanter, frisk frugt, cappucino, youghurt osv, der manglede ingenting.

Nå, men nu til det vigtige: Fiskeriet!

Vi lagde ud med at sætte os nedstrøms konkurrence-strækket, og da vi ankom var hollænderne allerede i gang med at pakke ud. Af høflighedsgrunde satte vi os 15-20 m fra Hollænderne, men denne ledige plads blev i løbet af kort tid opsnappet af en enlig tjekke.

Vi havde ikke noget seriøst planlagt i dag, de fleste var mest interesserede i at binde tackler, og da vi heller ikke havde noget ordentlig agn, blev det mest til tackel-binding, og enkelte forsøg med majs. Jeg selv listede en match-stang frem, uden at nogen rigtig så det, og der gik kun kort tid inden jeg havde landet en caraccio, hvilket bedst kan beskrives som en karusse. Jeg missede herefter et par hug, men fik så endnu en fisk ind, endda i en størrelse der krævede landingsnet. Jeg er i tvivl om det var en karpe eller endnu en Caraccio.

Vi var ved kanalen ca. fra kl. 8-15, og i den periode blev det brandvarmt, og vi havde endda skygge indtil omkring middag. Ingen tvivl om at den kommende uge bliver hård for os, hvis vejret insisterer på at være så godt.

Holdet fik også fisket lidt, og det var primært Simon og Nicolai der tog for sig af retterne, og selvom de kun havde majs og Berkleys snyde-blodorm, så gik det faktisk ok, omend lidt langsommere end hollænderne.

I morgen er der trækning af træningsbokse, og så begynder træningen for alvor. Vi tager en snak i aften over maden om hvordan vi skal angribe tingene, men indtil videre er der meget der tyder på at det bliver 13m TAP, da vi ikke forventer at de nuværende mængder fisk holder sig resten af ugen. Vi vil også snuse lidt til pole og match, men som sagt tager vi en snak om det i aften.

Næste update: Mandag aften omkring kl. 19-20.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.