EM-update tirsdag

Mandag aften justerer vi lidt på taktikken, hvilket betyder at Kasper, Nicolai og Peter skal rode lidt ekstra med deres tackler, så de tager tirsdag morgen tidligt afsted til kanalen, for at være klar til første træningsheat.
Vi ændrer ikke voldsomt på metoderne, vi er trods alt nød til at holde en linie, men alligevel nok til at vi oplever en mærkbar fremgang i fangsterne, bedste mand har således 2,9 kg, mens dårligste har 1,86 kg. Det lyder måske ikke af meget, men det er vores generelle opfattelse at den slags vægte er helt normalt, og kun ekstraordinære medefiskere (hvilket der desværre er en hel del af til et EM) går over denne grænse. Englænderne lå f.eks. på 4-6 kg i dag, mens lande som Italien, ungarn o.l. også lå i dette område. Vi håber naturligvis at vi kan holde længere på fiskene og minimere døde perioder, for så er der absolut også mulighed for at lægge 1-1,5 kg oveni vores nuværende fangster, hvilket vil være ekstremt flot. Vi er ved godt mod, træningen forløber fint og eftermiddag og aften går med heftige taktiske og tekniske diskussioner og ikke mindst trådning af top-kits.

Maden som blev rost så voldsomt lørdag aften, er nu ved at være en kende ensformigt, det er stadig pizza til forret, pasta til mellemret, en art kød med kartoffel/pommes frites til hovedret og en lille bitte skål budding/tiramisu/udefinerbart til dessert. Og dertil en mere end lunken lambrusco.

Det har været møgvarmt i dag, temperaturer op til lige under 40 grader, så 2. heat blev slet ikke fisket af os, det var alt for varmt, maddikerne døde i løbet af 5 minutter, hvis de stod i solen. Peter har købt solcreme faktor 50 efter at hans øjenlåg og kindben er blevet forbrændt. Marks lægge er præget af Dannebrogs farver, og han fisker nu i lange bukser, pga. Smerterne. Kaptajenen har efterlignet Ole Hauniss og har fået de velkendte “Ecco”-forbrændinger på fødderne. Kasper har skåret sig mellem 4 og 25 gange på alt der er skarpt, dvs. majsdåser, knive, sier, platforme. Indtil videre er kun Nicolai og Simon friholdt fra skadeslisten, men hvis de går i baren i aften kan det være at det ændres.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.