EM-update torsdag

I dag torsdag har vi kun fisket 1. heat, igen fordi det var for varmt til 2. heat. Vi havde boks 19, hvilket er langt fra 11’eren vi havde i går. Efter sigende skulle fiskeriet være bedre i denne del, og det viste sig at holde stik.

Taktikken var på plads, så der var egentlig ikke så meget at være i tvivl om, men der var selvfølgelig stadig noget plads at arbejde på for de enkelte fiskere. Mark Holmboe valgte at fiske en smule anderledes end de sidste 4, og det betalte sig på den led at han efter de 3 timer kunne indveje 4,7 kg, hvilket er virkelig godt gået fordi hans metode lægger op til mange små fisk på 10-100g. De andre fiskede noget kortere og her var Peter og Kasper meget tæt, faktisk så tæt at de begge havde 3,94 kg, mens Nicolai havde 4,7 kg og Simon i toppen med 5,3 kg. Torsdag er således vores suverænt bedste dag indtil videre, men man skal også tage boksen i betragtning, for der var flere fisk i området. I boks 18 havde Portugal 4,4 kg som laveste vægt, og 7,12 som højeste, forskellen ligger primært i antallet af karper, for hvor vi har få og små, så havde Portugal flere karper, med enkelte op mod det halve kilo og lidt til. Som en trøst havde Ukraine væsentligt lavere vægte end os, så vi mener ikke at det ser helt sort ud.

Som status er nu, så fanger vi det antal fisk vi skal, vi ligger på omkring 100-130 fisk på 3 timer, og vi kan alle holde fiskeriet igang mere eller mindre. Det vi mangler nu er flere karper, og den nød vil vi forsøge at knække i heatet fredag formiddag.

Jeg har været til første “Captains meeting” her i eftermiddags, og vi trækker plads som nr. 15 ud af 25 hold.

Det vil iøvrigt være muligt at følge med live i konkurrencen lørdag + søndag på www.fishwebtv.it (siger de).

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.