Karpetur til nordfynsk dam

    NY
  • 0
  • 1

Onsdag den 20/6 havde Claus og jeg aftalt at tage på en aftentur til en nordfynsk karpe dam med rigtig mange karper i, desværre styrtede det ned i *lårtykke* stråler, da vi kom, men fiskes, det skulle der og vi fik da også pakket grejet ud under en parasol, og rigget vores milo *Spider-Glamuor* take a’ part ud i 11 meters længde….

Vi fik efterfølgende lagt et tæppe ud med ca. 1 kg (special-Carp) foder + forskellige tyber VIP pellets fra milo & selvfølgelig majs, Carsters og maddiker, der skulle da heller ikke gå mere en 15 minutter før de første fisk viste sig i vores fodring, og da regnen ebbede ud, kom det første hug lige med det samme, og så kørte det ellers deruda, vi skiftedes simpelthen med at fighte fisk, de kæmpede super på det lave vand, som var omkring 60-70 cm, i den ende af søen hvor vi fiskede….

Claus sluttede aftenen med 6 karper op til 1,9 kg + 2 pæne ål : ialt 11 kg

Jeg fik selv 9 karper mellem 1,6 – 2,25 kg : ialt 17 kg

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.