KM Ole Juuls 2007

    NY
  • 0
  • 1

Så har vi været et smut i Ole Juhl´s grusgraven i Harndrup. Vejret var nogenlunde idet at det var tør vejr, men det var desuden meget koldt i vejret. Vi var 6 mand der skulle fiske i dag, så det betød at Golden Peg kom op på 1120 kr. Morten var så heldig at trække Golden Peg i dag, så han begyndte at drømme om nyt anlæg eller nye fælge til sin Polo. Fiskeriet var ikke specielt godt i dag, men der blev da fanget lidt. Torben lagde klart bedst ud med at få en suder efter en halv time, mens vi andre kun fangede lidt skaller. Efter et stykke tid gik jeg ned på bunden og fiskede. Det skulle vise sig at være en god ide, da jeg fik godt gang i suderne og fangede 6 stk. Det skal lige siges at jeg sad på den plads hvor der normalt altid bliver fanget sudere. Claus kæmpede rigtig godt og var klart den der havde flest fisk, men de var desværre ikke så store. Brian fik også lusket en enkelt suder ind og han fangede også mange store skaller. Allan sad og kæmpede i modvinden og med solen i hovedet. Han havde omkring 50 skaller, men ikke ret mange store. Han havde vist også lidt problemmer med en gedde som var meget interesseret i hans skaller.
Plads Navn Vægt Point
1 Allan 1,910 33,33
2 Brian 3,520 83,33
3 Morten (GP) 0,910 16,66
4 Torben 2,340 50
5 Claus 2,920 66,67
6 Simon 6,200 100

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.