Nyt fra VM

Dagbog VM 2007 Lake Velence. Ungarn.

Vi (Bjarne, Torben (Baitrunner, og reserve), Stig, Karina (oldkaptajn) og Ole H.) mødtes ved Peter Braasch fredag kl 16.00, Hvor vi pakkede biler. Derefter startede turen sydpå (ca. 1650 km).

Vi kørte i ca 4 timer, hvorefter vi fandt et sted at få noget aftensmad. Herefter fartsatte vi ned gennem Tyskland og i Østrig holdt vi en lille pause kl 05.00, hvor vi sov et par timer. Kl 08.00 fortsatte vi mod Ungaren. Vi fik nøglen til vores hus. Derefter kørte vi ned og fandt den lokale grejbutik i Lake Velence, hvor Peter Larsen også kom (han havde taget flyet ned fra London). Folk gik amok med at købe flåd, og vi fik også lidt tips til fiskeriet. Derefter kørte vi til huset, som ligger i byen Nadap, ca 4 km fra konkurrence strækket. Folk fik et velfortjent bad, og slappede lidt af, omkring kl 19.00, gik vi ned til den lille lokale spisehus og fik noget godt varmt kryderet mad (Ole blev i sengen, havde det ikke for godt). Derefter gik folk tidligt i seng.

Søndag formiddag kørte vi ned til søen og kiggede, hvor vi mødte det norske landshold, som vi kender godt fra andre konkurrencer, både NM, EM og VM.

Vi fik også vores foder fra Sensas bilen. Sensas havde sponsoreret 200 kg foder, t-shirts, caps og håndklæder. Derefter kørte vi tilbage til huset, hvor der blev lavet takler, hygget og drillet hinanden, inden vi tog ned på en lidt “finere” restaurant end om lørdagen!!!

Mandag morgen kørte vi ned til søen hvor Karina, fik vores boks nummer for hele ugen. Det blev boks nummer 18 mandag (mellem Markadonien og Luxemdorg). Stig og Ole fiskede match, Peter L, Peter B. og Bjarne fiskede 13 m Take A Part, med top 2 på ca 1,65 oppe på kanten efter skimmers og andre små fisk, og med top 4/5 neden for skrænten efter karper og carassioer. Men der var ikke mange fisk inde på TAP. Vores vægte lå fra:

Bjarne 0,08kg, Peter B, 0.22 kg, Peter L. 0,01 kg, Stig 1,88 kg, Ole 1,22 kg.

Så vi fandt ud af match gav flere og større fisk.

Tirsdag fiskede 90 % af alle holdene match, der blev både fisket med fast takkel og slider, resten fiskede TAP. Vi sad på plads 12, mellem Croatien og Tyskland. Vægtene var Peter L 1,78, Peter B. 1.34, Bjarne 1,1, Stig 0,44, Ole 0.200. Så det var ikke alverden af vægte. Vejret var slået over i lidt småregn

Onsdag var vejtet overhovedet ikke sjovt, regn og kraftig vind. Vi sad i boks nr 27 mellem Lithaun og Ungaren. Peter L sad kant op til Thomas Walter, der er regerende VM mester – så han havde sin sag for… Der blev kigget en del på Thomas, for at lure nogle triks af. Men vi kunne ikke følge med. Højeste vægt var Peter B 1,44 og laveste var ca. 0.2. Thomas Walter havde 5,2 – så der er lang vej endnu… Peter B. fangede en ny fiskeart – på engelsk hedder den en Asp (dansk???) på ca 300 gram, og de kan blive op til ca 8 kg!!!( Nu går han efter dens storbror!!!) De andre var noget misundelige, de ville også fange store – rigtig store Asp!!

Efter en gang god mad på en lille billig resturant (ca 550 kr for forret, hovedret og drikkelse til 7 personer), så er der fælles hygge og afslapning i hytten.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.