En morgentur

    NY
  • 0

Jeg valgte lige at tage på en lille morgen tur her til morgen, stedet blev munkedammen i Odense, for at prøve at få en god karpe. Jeg Startede ud klokken 7 og valgte at fiske med 13 meter Take-a-part. Fiskeriet startede lidt sløvt, men efter et stykke tid kom der godt gang i karusserne og lidt små brasen. Efter en time fik jeg den første karpe på lidt over kiloet, jeg fangede den helt op ad et væltet træ, hvor jeg havde cuppet lidt løse majs og lidt pellets. Derefter fangede jeg lidt karusser igen. Efter endnu en halv time kroger jeg en god karpe og efter en god fight lander jeg en karpe på 2,5 kg. Ialt fangede jeg 11 kg denne morgen, så det var bare en kanon tur.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.