Endnu mere nyt fra VM

Alan Scotthorne (England) blev for 5 gang indv. Verdensmester og dette er ny verdensrekord. For hold løb Italien af med sejren med suveræne 57 point, foran Belgien med 78 point og Ungarn med 86 point.

Det Danske hold havde en meget dårlig lodtrækning om søndagen, især i B og E-sektionen, hvor Peter og Peter kom til at sidde i de helt forkerte ende. Vi røg 2 pladser ned til en samlet 28 plads med 243 point.

Der blev generelt fanget flere fisk i dag, men vinden var taget til og det var svære at styre flådet og dermed se huggene.

Generelt kan vi sige, at vi havde fundet ud af mange rigtige ting under træningen og vores taktik med at fiske match 30-35 meter ude var rigtigt, vi fiskede efter den rigtige fiskeart = skimmers, hvilket blev den afgørende fisk i holdkonkurrencen, alternativerne var carisso, karper og løjer.

Vi fiskede med 2 kg. Sensas Etang og 1 kg Sensas Carp Fine, tilsat 6 kg. Ler (Terre De somme), dette gave ca. de 17 liter forfoder som er maks. tilladt mængde. Som agn fiskede vi blodorm og små kompost orm, idet vi valgte at klippe større orm i stykker.

Det vi var meget i tvivl om var om vi skulle fiske skimmeres on the drop med fast tackel som Italienerne gjorde eller om vi skulle fiske slider med 3 gram bly for at få agnen hurtigt ned til fiskene.

Søndag blev de danske resultater som følgende: A-Sektion Ole Haugnes med 1,91 kg og 18½ point, B-sektion Peter Larsen med 1,12 kg og 29 point, C-sektion Stig Thomsen med 1,1 kg og 30 point, D-sektion Bjarne Johansen med 1,73 kg og 18 point og endelige E-sektion Peter Braasch med 0,95 kg og 33 point.

Samlet blev Bjarne nr. 74 med 34 point, Ole nr. 83 med 37½ point, Stig nr. 125 med 50 point, Peter L. nr. 144 med 57½ point og Peter B. nr. 155 med 64 point.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.