Langesøtur

    NY
  • 0
  • 1

Her kommer lige en fangst rapport fra sidste uge. Jeg tog en tur sammen med Brian i Langesø i håb om en god sæk brasen. Vi valgte begge at fiske slider, jeg havde prøvet det en gang før og for Brian var det første gang han prøvede det. Brian var rigtig glad for at lære det, det kørte bare bortset fra der ikke var så mange fisk. Vi fangede dog en del skaller og nogle brasen. Men der var aldrig rigtig godt gang i den, det skal lige siges at det blæste en del og vi slap heller ikke for nogle voldsomme regnbyger. Brian trak det længeste strå i dag med 10,5 kg mens jeg fik 6,1 kg. Men vi skal helt sikkert have en dyst mere i efteråret, så håber jeg bare det går mig lidt bedre.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.