Karpesjov

    NY
  • 0

Så har jeg været ude på lidt karpe sjov. Efter endt arbejdsdag, stod valget mellem en fisketur eller vasketøj. Det var ikke svært at vælge, fisketur…. Jeg valgte en lille lokal sø, med meget grøde i. Der var lige et frit stykke vand på 10*10 meter. Så take-a-parten blev rigget op med 0.20 line og en kraftig elastik. Vejret var rigtig fint så det var perfekt. Jeg startede med fange en del skaller mellem 200-300 gr, og da det døde ud kom der nogle karper ind på pladsen. Jeg mistede de to første karper idet at de satte sig i grøden. Efterhånden fik jeg lidt mere styr på fiskene og det lykkes mig at få 6 flotte karper. Men jeg tror jeg smed det samme antal, men sådan er det når der er meget grøde.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.