Den sidste

Så har vi været afsted til årets sidste medestævne. Det blev som altid afholdt i Vamdrup, arrangeret af Ole Haugnes fra Kolding. Trods det kolde vejr de sidste 14 dage var der troppet 17 fisker op. Vi blev delt op i 2 sektioner. Jeg var lidt spændt på at se hvordan fiskeriet ville være for vandet var meget koldt. Vi startede klokken 10 med at fiske. Jeg fodrede op ude på match ligesom stort set alle de andre gjorde. Der blev også fodret op inde på pole, i håb om at kunne hive lidt fisk inden for an.

Fiskeriet viste sig at være meget sløvt, efter 2 timer havde jeg ikke fanget noget endnu. Jeg valgte lige at tage en løbetur oppe bagved, for at få varmen i tæerne. Stig fra OSK startede rigtig godt med 3 skaller på matchen, og det så længe ud til at det de ville blive ret afgørende. Men langsomt begyndte fiskende at komme ind fra venstre og Morten Jensen og Kim Thomsen fra Grindsted begyndte at fange lidt fisk, men trods alt kun skaller. Jeg begyndte at få et par skaller inde på pole og senere lidt ude på match.

Dagens største fisk var Morten Jensen fra Grindsted som rev en 3-4 kg gedde på match stangen. I min sektion vandt Kim Thomsen med 1,93 kg, med Morten Jensen på 2 pladsen med 1,31 kg og mig på 3 pladsen med 1 kg. I den anden sektion vandt Torben Kay, med Torben fra klubben på 2 pladsen. Der blev som sædvanligt fisket 2 mands hold, som der blev trukket lod om. Her viste Torben Kay og Ole Knudsen at være det stærkeste hold, med Morten Jensen og Finn fra OSK på 2 pladsen. Næste år vil stævnet blive rykket til starten af oktober i håb om lidt bedre fiskeri. Så er der bare tilbage at sige tak for i år.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.