Foråret står for døren

…og vi er ved at vågne op fra vinterhiet igen.

Vi ved godt at der ikke er sket meget på siden siden oktober, men det skyldes ganske enkelt at det dels har været vinter og dermed lavsæson, men også at vi har arbejdet på et nyt projekt som der snart vil blive informeret nærmere om.

Vi har holdt vores årlige generalforsamling, og er blevet enige om et program for 2008-sæsonen, et program der nok skal tage kegler. Derudover er vi altid åbne for nye medlemmer, og nu hvor vi er kommet med i odense å sammenslutningen, har vi nu for første gang noget fiskevand at byde på. Det håber vi naturligvis på kan kaste nogle medlemmer af til os. Selvom vi er en lille sammentømret flok, så er vi altid åbne for hvis der er nogen der har lyst til at komme med os på turene, det plejer at være sjovt nok, og der er jo kun en der kan fange mest, så man skal ikke være så nervøs for om man kan følge med.

Ellers er foråret præget af lidt nyheder på grejfronten, den største nyhed er nok at Mede-Niels har solgt agenturet på det velkendte Van Den Eynde-forforder, det er grejsiden.dk der har overtaget det. Vi er i vestfyns medeklub spændte på hvad det kan udvikle sig til.

Både Fyns Medesalg og Matchcraft har forårsudsalg i øjeblikket, der er mailet tilbudslister rundt til dem vi kender. Hvis der er nogen der IKKE har disse tilbud, kan jeg kontaktes på s001852@gmail.com, så skal jeg nok formidle dem videre.

Jeg var inde ved Hans i Ækvator Sport en eftermiddag, og han havde lige fået noget nyt guf fra Browning hjem, så han er også så småt begyndt at fylde på hylderne til sæsonen. Hans var som sædvanligt i godt humør, og heldigvis havde han fået nogle af de ting hjem som jeg har savnet.

Medekalenderen for 2008 er på plads. Den kan enten findes på Sportsfiskeren.dk eller odensesportsfiskerklub.dk og ikke mindst det projekt som vi går og barsler med (mere om det i løbet af marts). Vi håber naturligvis at der kommer mange deltagere til stævnerne, det plejer det at blive mere festlige af.

Endelig er der en lokal fynsk sag som jeg ganske kort vil løfte sløret for, nemlig at der er kommet flere stræk af Odense Å med i sammenslutningen, der er tale om nogle af strækkene fra Samfisk. Problemet er at reglerne fra Samfisk ikke er gået med over i sammenslutningen, så teknisk set må vi faktisk ikke mede på disse stræk. Dette er vi i Vestfyns Medeklub selvfølgelig ikke helt tilfredse med, det er en klar forringelse i forhold til tidligere, og vi er gået sammen med Bjarne Johansen i OSK om at forsøge at få lempet reglerne en smule. Vi skal til møde med sammenslutningen i starten af marts, og håber på den måde at kunne komme med en positiv tilbagemelding inden længe.

Godt Forår!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.