Hjemvendt fra Thailand

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Så er jeg netop hjemvendt fra Thailand hvor jeg havde 2,5 måneds ferie… Det blev desværre kun til en enkelt fisketur, men det gik også okay… Vi tog ud til en sø hvor vi mødtes med vores guide. Vi skulle fiske med 3 pounds karpe stænger og så fiskede vi med en kæmpe flydende feeder. Rundt om feederen blev der formet en kugle på størrelse med en god snebold… Kuglen bestod af gamle skinke/ost sandwich som blev klippet i små stykker. På krogen blev der sat et stykke brød, og så klemt ind i kuglen.. Allerede fra start af var der gang i den, min makker startede med en Giant Mekong Catfish på 22 kg i første kast. Der gik lidt inden jeg fik den første, men det var ventetiden værd. Fiskene kæmpe super godt og det tog omkring 20-30 minutter at få dem ind. Jeg var heldig at fange dagens største som vejede 23 kg. Ialt fik jeg 9 fisk og min makker 7 fisk, så det var okay. Nu glæder jeg mig til at komme ud at mede lidt igen, jeg håber at komme igang indenfor 2 uger.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.