Karusser fra det sønderjydske

    NY
  • 0

Det 30/3 var jeg igen invteret ned til Nis og fiske i det sønderjydske. Han havde fodret et par pladser op med dåsemajs og pellets over de sidste par dage. Vejret var godt og så kunne det ikke blive meget bedre. Efter en lidt sløv start hvor vi havde problemer med en kraftig sidevind fik vi rigget matchgrejet til og målt dybte. Vi fiskede mest med almindelige dåsemajs men nis fik også afprøvet lidt majs med farve og duft. Nis startede med 2 flotte karusser lige under kiloet og så fik vi ellers skiftevis fanget karusser i et roligt tempo med nogle enkelte døde perioder.
Dagens fangst blev 16 flotte karusser. Nis fangede 6 og jeg havde en god dag med 10 karusser hvoraf den største vejede 1,35 kg.Det var en rigtig hyggelig tur hvor nis blandet andet serverede lune sandwich med bacon.
ps. De to små hvide fusser på billedet tilhører Nis´s datter Tinke som var meget interresseret i fiskene.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.