Fisketur i Grindsted Å

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Morten Jensen, Kim Nielsen og mig cyklede ned i Grindsted Å, for at fiske. Vi havde ca. gået 500 meter ned langs Grindsted Å. Her fangede Morten en stalling på ca. 20 cm. To minuter efter fangede jeg en lille bækørrede på ca. 13 cm. Vi var kommet der for at fange store fisk. Vi valgte at tage ind mod byen for at fiske. Vi fik vores snøre ud og så fangede jeg en regnbueørrede på ca. 1,8 kg. Den var ret flot og den fightede rigtig godt.Vi fiskede med prop og orm. Jeg fik krogen ud af fisken, og kastede ud, og i første kast fangede jeg en flot stalling på ca. 40 cm. Morten og Kim fangede ikke rigtig noget.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.