Odense Å revisited

Efter torsdagens succes, fik jeg lokket Allan med i åen i det fine solskinsvejr denne søndag. Vi har snart et klubmesterskab på Dalum-strækket, så det var oplagt lige at teste hvordan det opførte sig med lidt pres på (altså 2 mand).

Allan lagde ud med at tabe sten-saks-papir-duellen, og jeg valgte nedstrøms kant. Det blev ikke bedre af at Allan senere fandt ud af at jeg havde ca. 30 cm dybere end ham, fordi der var et hul ud for min plads.

Vi lagde ud med at cuppe en 3-4 foderkugler på 11-meteren, og løsfodre lidt majs og maddiker. Tiden gik, og vores flåd stod MEGET flot i strømmen, men ned ville de altså ikke. Allan fik efter en god time en skalle, men ellers var der ingen aktivitet. Vi fik selskab af Torben Kay fra OSK, der lige gav et par tip til pladserne vi fiskede på. Allan fik derefter et godt hug inde under grenene og hele Dalum var vist ikke i tvivl om at der var noget stort i gære. Efter lidt tovtrækkeri, videofilm og masser af billeder fik Allan landet rimten på billedet, en fin rimte der viste sig at veje 1,92 kg.

Stig og Karina kiggede også forbi, og vi fiskede og småsnakkede en times tid mere, inden vi mente det var tid til at pakke sammen.

Jeg selv nulbonnede (for 2. dag i træk – ØV)

ADVARSEL!!! Fisk ikke i Odense Å, der er ingen fisk 😀

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.