Træningstur i Gudenåen

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Det gode vejr St. Bededag skulle bruges på en fisketur. Jeg havde valgt at slå et smut forbi Randers for at tage en tur i Gudenåen. Jeg tog afsted alene St. Bededag, men dagen efter ville jeg få selskab af Ole Haugnes fra Kolding samt Kim og Peter fra Grindsted.

Det startede lidt sløvt fiskeriet St. Bededag, efter 2,5 time havde jeg ingen fisk, men så begyndte der stille og roligt at komme gode skaller ind på pladsen, så det endte med et okay fiskeri og en vægt på 12 kg skaller.

Dagen efter fik jeg som sagt selskab, og vi fandt 4 fine pladser. Efter lidt morgenmad begyndte vi at pakke ud. Alle mand pakkede take-a-part ud som det eneste. Fiskeriet startede bedst for Peter som fangede gode skaller fra start, mens vi andre startede med små skaller. Vi andre begyndte også at fange de gode skaller efter nogen tid.

Vi fiskede ialt 4,5 time i høj solskin, hvilket satte sit præg på visse fiskere. Vi fik vejet ind og vægtene fordelte sig således. Kim Thomsen havde 11 kg, Simon havde 15,5 kg, Ole Haugnes havde 7 kg og Peter havde 8,5 kg. Alt i alt en god dag i Randers, så er min fiskesæson i gang. OSK skulle også fiske i Gudenåen denne weekend, et 2 dags klubmesterskab, så det glæder vi os til at se hvordan det er gået.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.