VMK Klubmesterskab i Ejby Mose

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Så har VMK afholdt det første af de prestigefyldte aften klubmesterskaber. Traditionen tror startede vi i Ejby mose ligesom de sidste 2 år. Der var troppet 4 mand frem, og alle mand var spændte på at komme igang.
Brian startede med at trække Golden Peg som blev plads nummer 3. Herefter kom selve lodtrækningen som fordelte sig således, Torben nr. 1, Brian nr 2, Allan nr 3 og jeg fik nr 4. Vi fik hurtigt pakket ud og startede fiskeriet kl 17.30.
Torben lagde helt klart bedst ud med en masse små skaller, mens Brian ikke rigtigt kunne få gang i fiskeriet. Allan og jeg fangede nogenlunde det samme. Men som aftenen gik fik jeg et lille overtag. Det var svært for mig at vudere hvordan Torbens fiskeri forløb. Brian pakkede sammen efter 1,5 time, så havde han fået nok.
Resultat af stævnet blev at jeg vandt med 5,66 kg, efterfulgt af Torben med 5,36 kg, Allan havde 4,36 kg og Brian blev noteret for 100 gr. Alt i alt en hyggelig aften, og nu venter Gudenåen på søndag….. Vel Mødt

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.