VMK – Klubmesterskab i Odense Å / Dalum

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Så havde team milo endnu engang et aften klubmesterskab onsdag den 7 maj, og denne gang i odense Å v. dalum, golden peg blev denne gang udtrukket til plads 1, vi var desværre kun 3 mand der stillede op, nogle var til sølvbryllup osv..
Nå men nu til fiskeriet brian trak plads 1, jeg nr 2 torben nr 3, det skulle senene vise sig at kanterne havde et kanon sjovt fiskeri med over 100-125 fisk, jeg kan mindes jeg ringede til torben efter 15 min, hvor han svarede han allerede havde 20 skaller på omkring 300 gram !!!! jeg sad selv og kæmpede med 20 skaller, men fik heldigvis en hårdfigtende rimte på 1,54 kg til at pynte på min vægt, jeg blev 3 med 3,49 kg, brian blev 2 med 8,67 kg, torben blev vinder med 11,96 kg…

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.