Første karpe tur med boilie

Jeg fik min far overtalt til at køre mig til Esbjerg. Vi kom til Esbjerg, og vi skulle jo lige ind og hente min gode fiskeven Sebastian. Vi fik pakket vores grej ind i bilen og så hurtig ned til søen. Vi fik pakket vores grej ud og fik sejlede vores agn ud. Klokken nærmede sig 1 om natten, og vi gik i seng. Sebastian faldt hurtig i søvn og jeg kunne ikke sove fordi jeg var så tændt på at fange min første karpe på boilie . klokken nærmede sig 08.00 og lige pludselig bippede bidemelderen helt vildt. Sebastian krogede fisken for mig, så jeg kunne lære det. Fisken feightede rigtig godt og vi fik landede skælkarpen. Vi fik afkroget fisken, og vejede den. Vægten viste 5,8. Vi satte fisken ud igen og vi sejlede agen ud igen til samme sted. Vi blev lidt sultne og ringede efter ”ruller” som kom med rundstykker. Klokken blev 10. og den samme stang som før bippede igen. Vi fik kroget fisken og selvfølgelig satte fisken sig i noget skidt på bunden. Jeg fik Sebastian til at sejlede ud til fisken. og han fik fisken i nettet. Vi fik vejede fisken og vægten viste 5,2 kg. Vi satte fisken ud igen. Sebastian fangede ikke rigtig noget, så kan rakte match stangen til. Han fangede en masse skaller og en brasen fik han også. Denne tur var den bedste til daus.
Billeder kan ses på www.bricksite.com/mede

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.