Super medefiskeri i Odense Å.

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Super medefiskeri i Odense Å – tegnet godt for junior DM i September.

I 2008 skal Odense Å bruges til junior DM i September, den ene dag til det åbne Fynsmesterskab for juniorer samt det traditionsrige Odense Å stævne. Men inden disse stævner havde O.S.K.´s juniorafdeling valgt at afholdte deres 3 afdeling af deres klubmesterskabet i Odense Å.

Mange frygtede Odense Å, idet de syntes den er svær at fiske i, men denne gang gik det helt anderledes. Vi havde sat drengene på begge sider af kastaniebroen og med god afstand mellem pladserne.

At fiske i en å er svære end at fiske i en sø, man skal bl.a. tage hensyn til strømmen (og i Odense Å cykel-, ro- og turbåde) vi havde denne gang 2 “Odense Å debutanter med” nemlig Peter fra Grindsted og Dariusz fra Langeskov.

Der blev fisket med mange forskellige metoder, mest 5-6 meter polestang og bundmede – enkelte brugte også deres Take Apart og matchstang.

Normalt “dør” fiskeriet i Odense Å efter 2 timers fiskeri, men denne gang var der fisk fra start til slut på de fleste pladser, det kan skyldes det gode vejr eller fordi vores juniorer er blevet bedre til at fiske i strømvand.

En af ulemperne og fordelene ved at fiske i Odense Å inden i byen er cykel- og gangstien bag fiskepladserne. Det kan være lidt svære at få plads til alt grejet og det er ikke muligt at fiske TakeApart på alle pladserne, omvendt får man mulighed for at snakke nye mulige medefiskere og andre nysgerrige personer.

Vindervægten i dag var lidt ud over det sædvanlige Victor fangede nemlig 10,04 kg, mens nr. 2 blev Peter med 4,76 og Frederik blev nr. 3 med 3,48 kg, de resterende vægte lå mellem 0,82 og 2,98 kg. Alle resultaterne kan læses på O.S.K. hjemmeside www.odensesportsfiskerklub.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.